Pu Erh tēja

Pu-erh tēju tradicionāli pagatavo no vecu savvaļas tējas krūmu lapām, izvēloties īpašus krūmus ar platām tējas lapām, kas ir sastopami Ķīnas Dienvidrietumos. Šādu krūmu pumpuri un jaunās lapas ir noklātas ar maziem baltiem matiņiem, un parasti ir lielākas kā pārējām tējas šķirnēm. Tā kā šādu tējas krūmu nav pārāk daudz puera tēju pagatavo no dažādos reģionos augušu tējas krūmu lapām, tomēr aizvien veirāk tējas pazinēju izvēlas puera tēju, kas ievākta un apstrādāta vienā reģionā. Kīnā, kur pilnīgi oksidēta tēja (melnā tēja) ir pazīstama kā sarkanā tēja, pu-erh tēja tiek klasificēta kā melnā, pēc-fermentētā tēja.

Desc
lapā

4 Produkti

Apskatīt kā Režģis Saraksts
Desc
lapā

4 Produkti

Apskatīt kā Režģis Saraksts
To Top