×

Reģistrācija

Profila informācija

Logina ievades dati

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Pu Erh tēja

Pu-erh tēju tradicionāli pagatavo no vecu savvaļas tējas krūmu lapām, izvēloties īpašus krūmus ar platām tējas lapām, kas ir sastopami Ķīnas Dienvidrietumos. Šādu krūmu pumpuri un jaunās lapas ir noklātas ar maziem baltiem matiņiem, un parasti ir lielākas kā pārējām tējas šķirnēm. Tā kā šādu tējas krūmu nav pārāk daudz puera tēju pagatavo no dažādos reģionos augušu tējas krūmu lapām, tomēr aizvien veirāk tējas pazinēju izvēlas puera tēju, kas ievākta un apstrādāta vienā reģionā. Kīnā, kur pilnīgi oksidēta tēja (melnā tēja) ir pazīstama kā sarkanā tēja, pu-erh tēja tiek klasificēta kā melnā, pēc-fermentētā tēja.

Rezģis Saraksts

Krītošā kārtībā

5 Prece(s)

Rezģis Saraksts

Krītošā kārtībā

5 Prece(s)